Skip to content

Over Upsa!

Waarom Upsa!
In 2011 ben ik, Lilian Krijt, met Upsa! gestart omdat ik een broekje voor onder mijn jurk miste. Mijn bovenbenen plakten vaak bij warm weer aan elkaar en ik vond t prettiger op de fiets. Er bestonden toen al wel broekjes, maar dat waren voornamelijk corrigerende broekjes van een stof die ik niet prettig vond, of fietsbroekjes van polyester, ook niet prettig. Ik houd van comfort, dus toen ik dat niet tegenkwam ben ik het zelf gaan ontwikkelen. Eindelijk een broekje van zachte stof met pijpjes. Ik ontdekte dat veel curvy vrouwen last hebben van schurende benen, dit schuren werd door de pijpjes voorkomen.

Missie
Door veel contact met mijn klanten viel mij op dat vooral vrouwen bezig zijn met negatieve aspecten van hun uiterlijk, dat doe ik zelf ook. Dit kost alleen maar negatieve energie en je vergeet daardoor ook naar de positieve kanten van jezelf te kijken. De missie van Upsa! is vrouwen helpen zichzelf te accepteren, mooi te vinden. Dus ook met een maatje meer, curves, rollen, dikke billen, benen, buik, met alles!

In mijn webshop en op instagram en facebook plaats ik daarom alleen foto’s met echte vrouwen, dus met curves, rollen, buiken en billen. In alle maten. En ook van klanten. Ik wil je laten zien hoe mooi iedereen is en hoop dat dit aanstekelijk werkt waardoor je zelf ook inziet hoe mooi jij zelf bent. Elke vrouw is mooi op haar eigen manier.

LET OP!

Wij zijn even afwezig

Van 29 juni tot en met 10 juli zijn wij even afwezig. Maar je kan gewoon bijven shoppen! Je bestelling wordt dan 11 juli verstuurd.