Skip to content

RETOURNEREN

Je mag je bestelling bij Upsa! binnen 100 dagen ruilen of retour sturen. Voorwaarde is dat het artikel niet gedragen, gewassen of beschadigd is en met de originele labels en verpakking binnen 100 dagen wordt teruggestuurd, met een briefje erbij met je naam en wat je wilt, mag je ook op de envelop schrijven.

Als je wilt ruilen, is het handig om contact op te nemen om te checken of de maat er nog is zodat we deze voor je apart kunnen houden. Stuur binnen 100 dagen een mail naar info@upsa.nl  (of app naar 06 52513288) met daarin je naam en rekeningnummer, en geef aan of je het artikel wilt ruilen of retourneren. Indien je wilt ruilen, geef dan aan voor welk artikel je het wilt ruilen en in welke maat.

Het pakketje mag je gefrankeerd sturen naar:

Upsa!,
Molenstraat 5
2071 AH Santpoort.

Heb je een artikel ontvangen dat beschadigd is of heb je het verkeerde artikel ontvangen en ligt de fout bij ons, bel 06 52513288, of app/mail, dan ga ik het oplossen voor je en hoef je uiteraard geen kosten te betalen voor het verzenden.

Zodra het teruggestuurde artikel in goede orde door ons ontvangen is, wordt het bedrag dat je voor je bestelling betaald hebt op je rekening teruggestuurd of indien je wilt ruilen het door jouw gewenste artikel naar je toegezonden. Als je bij moet betalen op je ruilartikel dan ontvang je hierover een email.

LET OP!

Wij zijn even afwezig

Van 29 juni tot en met 10 juli zijn wij even afwezig. Maar je kan gewoon bijven shoppen! Je bestelling wordt dan 11 juli verstuurd.