Last van schurende benen? Dan ben ik op zoek naar jou!

Als je last hebt van dijen die tegen elkaar aan schuren, dan ben je vast blij dat de hitte voorbij is. Want die kapotte bovenbenen die je krijgt als je blote benen hebt zijn heel pijnlijk. Herkenbaar?

Meer dan 10 jaar geleden ben ik begonnen met Upsa! en de verkoop van broekjes met pijpjes. Deze pijpjes voorkomen dat je bovenbenen tegen elkaar aan komen. Zo vermijd je het schuren en gaan je benen niet kapot. Goed nieuws toch?

Blije klanten, maar..

Ik heb al veel vrouwen blij gemaakt met mijn broekjes. En ik ben heel enthousiast door de berichtjes die ik van klanten krijg. Bijvoorbeeld Sabine, die dankzij Upsa! weer jurken kan dragen. Maar, ik wil veel meer vrouwen blij maken. Want, als ik heel eerlijk ben, zijn mijn broekjes niet geschikt voor alle vrouwen. Er zijn zoveel verschillende vrouwen, met allemaal een ander lijf, die kan ik niet allemaal met 1 type broekje blij maken.

Testers gezocht!

Ondertussen ben ik al bij versie ontelbaar van het broekje. Het materiaal is aangepast, het elastiek al 3 x veranderd en het kantje is aangepast. What’s next? Daarom ben ik op zoek naar jou. Wil je mij helpen door een broekje van Upsa! te testen? Met jouw opmerkingen en wensen kan ik de Upsa! broekjes verbeteren. Zodat nog meer vrouwen zonder pijn met blote benen kunnen lopen.

Let op: ik heb slechts plek voor 3 testers. Dus meld je snel aan!

Vul onderstaand formulier in. Door het formulier in te vullen geef je toestemming om jou per e-mail te informeren over deze actie.

Heb je last van schurende benen en wil je deel uitmaken van het Upsa! testteam? Dan ben ik op zoek naar jou!

[activecampaign form=1]

Door het formulier in te vullen geef je toestemming om jou per e-mail te informeren over deze actie

Hoera, de zomer is voorbij??

Als je last hebt van dijen die tegen elkaar aan schuren, dan ben je vast blij dat de hitte voorbij is. Want die kapotte bovenbenen die je krijgt als je blote benen hebt zijn heel pijnlijk. Herkenbaar?

Meer dan 10 jaar geleden ben ik begonnen met Upsa! en de verkoop van broekjes met pijpjes. Deze pijpjes voorkomen dat je bovenbenen tegen elkaar aan komen. Zo vermijd je het schuren en gaan je benen niet kapot. Goed nieuws toch?

Blije klanten, maar..

Ik heb al veel vrouwen blij gemaakt met mijn broekjes. En ik ben heel enthousiast door de berichtjes die ik van klanten krijg. Bijvoorbeeld Sabine, die dankzij Upsa! weer jurken kan dragen. Maar, ik wil veel meer vrouwen blij maken. Want, als ik heel eerlijk ben, zijn mijn broekjes niet geschikt voor alle vrouwen. Er zijn zoveel verschillende vrouwen, met allemaal een ander lijf, die kan ik niet allemaal met 1 type broekje blij maken.

Testers gezocht!

Ondertussen ben ik al bij versie ontelbaar van het broekje. Het materiaal is aangepast, het elastiek al 3 x veranderd en het kantje is aangepast. What’s next? Daarom ben ik op zoek naar jou. Wil je mij helpen door een broekje van Upsa! te testen? Met jouw opmerkingen en wensen kan ik de Upsa! broekjes verbeteren. Zodat nog meer vrouwen zonder pijn met blote benen kunnen lopen.

Ik houd je per e-mail op de hoogte van deze actie. Als je uitgekozen wordt voor het testteam, dan krijg je gratis een broekje toegestuurd om te testen. Jouw input kan (anoniem) gedeeld worden via onze kanalen op social of op deze site

 

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *