Rokje of jurkje dragen zonder schurende benen – door Sonja van Yustsome.nl

Ik draag graag een jurkje of rokje, maar in de zomer liever niet. Daar heb ik meerdere redenen voor. Ik ben bang dat ze opwaaien en ik in mijn ondergoed sta, en daarnaast vind ik het niet fijn als het heel warm is dat mijn benen tegen elkaar aan schuren waardoor ze stuk gaan.

Nu heb ik gelukkig een vrouwvriendelijk merk ontdekt, dat stel ik graag aan jullie voor: … Upsa!

Het broekje voor onder je jurkje of rokje

Het voordeel van een Upsa dragen is dat het jouw vrijheid geeft, niet meer bang hoeft te zijn voor inkijk en dan ook nog eens door het fijne materiaal zorgt voor comfort.

Mooie kwaliteit

Het hemdje en broekje zijn gemaakt van modal, dat ziet er uit als zijde maar is sterker en zachter dan katoen.Echter moet ik zeggen dat ik met het broekje en hemdje qua materiaal ook geen idee had dat het extra deed zweten. De kwaliteit is erg mooi.

Het broekje zit vooral heel lekker en knelt niet, zodat je je vrij voelt om te bewegen. De pijpjes kruipen niet op. Wat ik ook getest heb onder een broek! En zelfs dan blijven de pijpjes mede door het fijne elastische kantje zitten!

Ook is het kruisgedeelte prettig. Net als een slipje, dus je kunt er ook nog een verbandje of inlegkruisje prettig in kwijt. Nu draag ik er zelf nog een slipje onder, vind ik fijner!

Het hemdje heeft ook een zelfde kant en dunne bandjes. Het draagt super zacht en ik wilde eigenlijk dat ik dit nooit ontdekt had, hihihi want naast het mooie blauwe setje, ga ik natuurlijk ook nog voor zwart.

Lees de complete review via yustsome en bekijk meer foto’s van Sonja.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *