Myra vertelt: over bodypositivity en elkaar accepteren

Myra van the curvy empire vraagt zich af waarom anderen er problemen mee hebben dat zij dik is. Zij is 40 kilo afgevallen, nog steeds dik maar Myra vindt het niet erg om dik te zijn, omdat zij blij is met dit leven en wat zij bereikt heeft en daar horen ook vetrollen bij.

In haar gastblog op daaltjeswereld vertelt zij haar verhaal over dik zijn, haar ervaring met bodyshaming en hoe zij hiermee omgaat.

Mijn missie met Upsa! en the freewomenmovement is juist vrouwen helpen zichzelf te accepteren en blij zijn met zichzelf. En wat hierbij erg helpt is dat de omgeving ook bodydiversity accepteert.

Dit blog van Myra geeft weer waar ik met Upsa! achtersta. Ik kan het zelf niet zo mooi opschrijven, Myra doet dit recht uit haar hart. En dat raakt mij.

Ga haar blog lezen en geef haar boodschap door:

“Alles is mooi zoals het is en ook al is het je smaak niet het geeft je alsnog never nooit het recht om te oordelen over anderen. Probeer de schoonheid in de diversiteit te zien. Het enige belangrijke is, is dat je van jezelf houdt en en goed voor jezelf zorgt met welke maat dan ook.”

Veel liefs

Lilian

Recommended Posts

2 Comments

    • graag gedaan! vind het zo’n mooi artikel, echt recht uit het hart!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *