Over hoe een zwarte doos toch niet altijd zwart hoeft te zijn. Ondernemen is leren :)

Ook al denk je dat je heel wat weet: ondernemen is leren, elke dag weer! Upsa! broekjes

Ik ben bezig met allemaal mooie dingen te laten maken voor Upsa! Dat vind ik hartstikke leuk! Zo ben ik nu bezig met het maken van een mooie verpakking, die ook door de brievenbus kan. Zodat je niet naar de buren hoeft als je niet thuis bent.

Zelf vind ik dat ik alles duidelijk gebrieft heb: het formaat, het materiaal (voorbeeld opgestuurd), de kleur en het logo dat ik er op wil heb ik als bestandje gestuurd met de code van de kleur erbij. Die codes zijn internationaal dus dat kan niet misgaan. En ik wil zwarte dozen, ZWART. En een zwarte doos is zwart zou je denken.

Van de week had ik een skypegesprek met de leverancier. Ik kreeg de dozen voor t eerst te zien. Spannend! De dozen zagen er echt goed uit, met het logo er mooi opgedrukt. Nooit aan gedacht, de buitenkant is zwart maar de binnenkant is naturel. Dat had ik dus beter moeten briefen. Had daar nooit bij stil gestaan.

Belangrijke les voor mij: als je om zwarte dozen vraagt, dan moet je er niet vanuit gaan dat iedereen begrijpt dat ze ook helemaal zwart zijn! Dus alles doorgeven en voorkauwen, ook al denk je zelf dat het logisch is. Dus zeg het voor de zekerheid, driedubbel desnoods.

Uiteindelijk wordt het doosje heel mooi! De naturelkleurige binnenkant staat mooi bij het witte tissuepapier, waar ik straks de broekjes  inpak. Het wordt een echt cadeautje! We gaan voor de ultieme unboxing experience!

Hebben jullie ook ervaring met ondernemen? Of wel eens meegemaakt, dat je om iets vraagt, wat volgens jezelf echt niet mis kan gaan maar vervolgens toch anders uitpakt?

Laat een reactie achter, vind ik altijd  leuk om te lezen!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *