Zo bereid Hermina van Wondervol zich voor op rokjesdag

Schurende benen onder je jurk, dat was heel pijnlijk!

Zodra je de bloesem ziet bloeien dan weet je het al: de lente komt eraan! Dit betekent dat het niet lang meer duurt voordat we weer jurken en rokken met blote benen eronder gaan dragen. Rokjesdag komt eraan! Dat klinkt altijd zo fijn, blote benen onder je jurk. Maar dat is niet fijn voor iedereen.

Broekje-en-hemdje-met-kant-wondervol

Hermina van Wondervol kon tot 10 jaar geleden geen rokken of jurken in de zomer dragen. Dat was gewoon te pijnlijk! Door blote benen kunnen de dijen tegen elkaar aan schuren. Zeker als het warm is en je transpireert. Bovenbenen die helemaal kapot waren door het schuren. Op zo’n moment voel je je echt alleen, en dik…

Broekjes met pijpjes, de oplossing tegen kapotte bovenbenen

Maar Hermina is niet de enige die last heeft van schurende dijen. Ook ikzelf, maatje 40, heb er last van. Upsa! heeft Hermina een broekje met pijpjes opgestuurd, om te testen. Door de korte pijpjes kunnen de bovenbenen niet tegen elkaar aan schuren. En, voor de leuk, een bijpassend hemdje erbij. Met een kantje.

Een paar opmerkingen uit Hermina haar review: superzacht materiaal, veel stretch, de pijpjes rollen niet op.. En: geen last meer van schurende benen.

Lees de complete review en Hermina’s ervaring over poseren op straat in je ondergoed op Wondervol.nl 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *